PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss56g42kcal0.7g10.1g0.2g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g56g11kcal0.9g1.6g0.1g0g
Rypsiöljy Eldorado1.4g12kcal0g0g1.3g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)28g56kcal3.9g3.4g3.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g56g34kcal0.5g2.9g2.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g309kcal12g36g13.8g0.4g
Valittu annoskoko198g154kcal6g18g6.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna99g77kcal3g9g3.5g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372