Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 37g22kcal3.7g1.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g35g209kcal7.3g2.3g18.8g0g
Juusto, keskiarvo 50g174kcal12.5g0.1g13.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.7g12kcal1.1g0.3g0.7g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g3.7g2.2kcal0.3g0.2g0g2.7g
Vehnälese 2.2g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Kauralese 6.7g24kcal1.2g3.1g0.5g1.2g
Leivinjauhe 5g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g1071kcal67g19g79.2g11.6g
Valittu annoskoko198g536kcal33.5g9.5g39.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna99g268kcal16.8g4.8g19.8g2.9g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234129