Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)23g25kcal5.4g0g0.4g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g2.6g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.9g3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g9g34kcal1.1g6.8g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g13g11kcal0.4g1.4g0.2g0.5g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g7.5g32kcal0.2g0.2g3.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g228kcal15.2g20.8g9g2.4g
Valittu annoskoko198g114kcal7.6g10.4g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna99g57kcal3.8g5.2g2.3g0.6g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387