Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Ruokakerma Valio 5%42g25kcal0.5g1.2g2.1g0g
Oltermanni, perinteinen13g48kcal3.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g269kcal10.6g28.8g12.4g5g
Valittu annoskoko198g134kcal5.3g14.4g6.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna99g67kcal2.7g7.2g3.1g1.3g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.3g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207