Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 100g16kcal0.7g2g0.1g2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Nokkonen 4g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g20g3.4kcal0.3g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g123kcal3.6g9.6g6.8g6.4g
Valittu annoskoko198g62kcal1.8g4.8g3.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna99g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738