Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore113g32kcal0.7g6.3g0.2g2.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g28g11kcal0.9g0.9g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g292kcal13.4g16g18.6g5.6g
Valittu annoskoko198g146kcal6.7g8g9.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna99g73kcal3.4g4g4.7g1.4g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727