Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.18g64kcal2.4g12.5g0.4g0.7g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow14g2.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Xtra salaattitonnikala öljyssä34g88kcal6.1g0.2g6.8g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.15g42kcal4.5g0.2g2.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g603kcal43g32.2g32.6g3.2g
Valittu annoskoko198g302kcal21.5g16.1g16.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g151kcal10.8g8.1g8.2g0.8g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413