Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk31g8.4kcal0.2g1.7g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen78g26kcal2.6g3.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Lasagnelevy Rainbow20g72kcal2.7g13.9g0.6g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g495kcal25.4g47.4g22.2g3.2g
Valittu annoskoko198g248kcal12.7g23.7g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g124kcal6.4g11.9g5.6g0.8g
Arvot/100g100g125kcal6.4g12g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282