Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa7.8g28kcal0.1g0.2g3g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Psylliumkuitu, annos 6g7g3.5kcal0g0g0g5.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g201kcal16.7g0g15g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g11g42kcal2.3g0.1g3.6g0g
Aurajuusto27g90kcal5.3g0g7.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl39g130kcal10g0.6g9.8g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 19g71kcal5.2g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g1329kcal83.6g2g109.8g11.6g
Valittu annoskoko198g665kcal41.8g1g54.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna99g332kcal20.9g0.5g27.5g2.9g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249