Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g47g45kcal9.4g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman16g42kcal0.4g0.6g4.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen3.1g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g252kcal21.4g9g14.4g2.2g
Valittu annoskoko199g126kcal10.7g4.5g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna99g63kcal5.4g2.3g3.6g0.6g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080