Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.8g0.1g0.6g
Purjosipuli 7.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g28g15kcal1.6g1.5g0.3g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton11g19kcal0.5g0.6g1.6g0.4g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g178kcal7g24.6g4.8g2.6g
Valittu annoskoko199g89kcal3.5g12.3g2.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna99g44kcal1.8g6.2g1.2g0.7g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035