Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras19g60kcal2.6g10.9g0.6g1.5g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g28g28kcal2.5g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g239kcal11.6g40.8g1.6g7g
Valittu annoskoko198g119kcal5.8g20.4g0.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna99g60kcal2.9g10.2g0.4g1.8g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374