Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi4.1g8.5kcal0.3g1.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Hirvenjauheliha oma saalis27g31kcal6g0g0.8g0g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g210kcal14.6g20g7.4g3.2g
Valittu annoskoko199g105kcal7.3g10g3.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g53kcal3.7g5g1.9g0.8g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467