Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)44g28kcal1.4g2.1g1.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g11g36kcal1g5.9g0.7g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g512kcal45g20.8g27g3.6g
Valittu annoskoko199g256kcal22.5g10.4g13.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna99g128kcal11.3g5.2g6.8g0.9g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675