Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai62g231kcal3.1g20g15.6g1.2g
Pinaattipakaste 150g23g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 23g8.2kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 31g93kcal5.6g0.4g7.8g0g
Pinjansiemenet, Parrots7.8g48kcal2.3g1g4.3g0.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 31g27kcal1g1.4g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g868kcal31.2g47g63g4.8g
Valittu annoskoko199g434kcal15.6g23.5g31.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna100g217kcal7.8g11.8g15.8g1.2g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.8g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104218