Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g78g56kcal1.3g12.5g0.1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 23g41kcal4.1g0g2.7g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g2.3g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g52g28kcal1.6g3.3g1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kesäporkkana (Pirkka)31g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g287kcal15g35.8g9.8g0.2g
Valittu annoskoko199g144kcal7.5g17.9g4.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna99g72kcal3.8g9g2.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.8g9g2.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957