Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit75g155kcal11.3g1.6g11.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)49g20kcal0.8g4g0g0.7g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g38g131kcal4.9g27g0.4g0.9g
Juustodippi, Pirkka 300g38g49kcal1.2g0.6g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana397g709kcal36.4g66.4g32.8g3.2g
Valittu annoskoko199g355kcal18.2g33.2g16.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna99g177kcal9.1g16.6g8.2g0.8g
Arvot/100g100g179kcal9.2g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217