Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g30g51kcal5.7g0g3g0g
Keittojuurekset, apetit15g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g41g29kcal0.7g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g168kcal13g14.4g6g0.6g
Valittu annoskoko199g84kcal6.5g7.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna99g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681