Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)26g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g203kcal4.8g37.2g3.2g6.8g
Valittu annoskoko199g102kcal2.4g18.6g1.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna99g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.4g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305