Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 802g607kcal15g123.6g1.6g8g
Voi 120g872kcal1.4g0.5g97.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g48g168kcal1.7g39g0.5g1.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 401g450kcal84.7g0g12g0g
Rypsiöljy 36g319kcal0g0g36.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kaali, valkokaali321g68kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Sieni tatti, hapero 80g22kcal1.5g2.3g0.4g1.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5180kcal228.2g364.4g305.6g39.2g
Valittu annoskoko1980g2590kcal114.1g182.2g152.8g19.6g
Annoskoko puolitettuna990g1295kcal57.1g91.1g76.4g9.8g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282