V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti45g225kcal11.2g15g13g12.8g
Aprikoosi, kuivattu 75g165kcal3.9g32.6g0.3g5.5g
Luumu kivetön 45g21kcal0.4g3.8g0.1g0.8g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)90g174kcal3.1g36.6g0.7g8.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl180g612kcal25.2g100.8g12.1g19.8g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%45g113kcal6.3g5g2.5g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2618kcal100.2g387.6g57.4g139g
Valittu annoskoko1980g1309kcal50.1g193.8g28.7g69.5g
Annoskoko puolitettuna990g655kcal25.1g96.9g14.4g34.8g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720