Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 1197g239kcal18.7g26.9g3.6g10.8g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Herne 150g103kcal7.6g14g0.6g4.6g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g90g148kcal0.5g36.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g2003kcal70.8g208.8g92g46g
Valittu annoskoko1980g1002kcal35.4g104.4g46g23g
Annoskoko puolitettuna990g501kcal17.7g52.2g23g11.5g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953