Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1000g159kcal7.5g20g1g20g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Nokkonen 40g17kcal2.4g0.5g0.3g1.6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g200g34kcal3.2g5.4g0g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g1233kcal37.6g96.2g68.8g63.8g
Valittu annoskoko1980g616kcal18.8g48.1g34.4g31.9g
Annoskoko puolitettuna990g308kcal9.4g24.1g17.2g16g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738