Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g234g841kcal65.4g4.7g63g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g700g154kcal7g31.5g0g14g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Seiti fileitä Findus467g327kcal74.7g0g1.4g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g117g397kcal2.3g3.5g42g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g234g187kcal6.1g9.3g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3969g3936kcal317g120.4g241.8g36g
Valittu annoskoko1985g1968kcal158.5g60.2g120.9g18g
Annoskoko puolitettuna992g984kcal79.3g30.1g60.5g9g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168