Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1163kcal133.1g0g70g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)683g819kcal60.8g129.7g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Feta, Arla Apetina 10 %315g567kcal67.8g3.2g31.5g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3969g5564kcal525.6g274.2g265.6g3g
Valittu annoskoko1984g2782kcal262.8g137.1g132.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna992g1391kcal131.4g68.6g66.4g0.8g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044