Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 1005g1017kcal13g48.8g82.4g17.3g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 905g688kcal40.7g116.7g1.8g9g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g5025g3015kcal50.3g226.1g201g30.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2915g3206kcal728.6g0g29.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl101g905kcal0g0g100.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17661kcal1665.2g783.2g829.6g113g
Valittu annoskoko10000g8831kcal832.6g391.6g414.8g56.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4415kcal416.3g195.8g207.4g28.3g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481