Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)811g2838kcal97.3g559.6g15.4g40.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen563g4055kcal0g0g450.5g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri27g110kcal0g27g0g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g14006kcal194.6g1173.2g931.8g81g
Valittu annoskoko1988g7003kcal97.3g586.6g465.9g40.5g
Annoskoko puolitettuna994g3502kcal48.7g293.3g233g20.3g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716