KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g936g1310kcal149.7g23.4g69.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 561g813kcal18.2g177.4g1.2g3.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g61kcal3g2.8g4.2g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g468g318kcal14.5g56.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g5004kcal370.8g519.4g155.8g7.8g
Valittu annoskoko1988g2502kcal185.4g259.7g77.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna994g1251kcal92.7g129.9g39g2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396