Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g279g1674kcal67g18.4g150.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)767g1067kcal85.2g3.1g79.8g0g
Vesi698g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow209g1883kcal0g0g209.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g9250kcal304.4g43g879.6g0g
Valittu annoskoko1988g4625kcal152.2g21.5g439.8g0g
Annoskoko puolitettuna994g2312kcal76.1g10.8g219.9g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703