Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g468g1497kcal64.6g271.3g15g38.4g
Voi, 1 tl, 5 g70g512kcal0.7g0.7g56.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g161kcal4.8g32.7g0.6g1.6g
Maito, Kevyt468g215kcal15g22.5g7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa936g2807kcal215.2g0g215.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g10383kcal600.6g654.4g587.8g80g
Valittu annoskoko1988g5191kcal300.3g327.2g293.9g40g
Annoskoko puolitettuna994g2596kcal150.2g163.6g147g20g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336