Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1164g384kcal38.4g57g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 466g1598kcal47.4g325.9g5.6g16.3g
Rypsiöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Sokeri 58g236kcal0g58.1g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g6771kcal221g883.2g252g32.6g
Valittu annoskoko1988g3385kcal110.5g441.6g126g16.3g
Annoskoko puolitettuna994g1693kcal55.3g220.8g63g8.2g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071