Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g765kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Palsternakka 169g107kcal0.8g19.9g0.7g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g338g95kcal2g20.1g0.7g8.4g
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g11g8.4kcal0.8g1.1g0.1g0g
Lanttu 281g81kcal2.8g12.9g0.8g5.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Selleri, annos 50g169g24kcal1.7g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3978g2957kcal205.6g244.4g115g56.6g
Valittu annoskoko1989g1479kcal102.8g122.2g57.5g28.3g
Annoskoko puolitettuna994g739kcal51.4g61.1g28.8g14.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970