Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado59g27kcal0.4g6.5g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 55g19kcal1.1g2.4g0.1g1.4g
Parsa 46g7.2kcal0.6g0.6g0.1g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea23g2.3kcal0.2g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g227kcal4.6g25.6g10.4g4.8g
Valittu annoskoko199g113kcal2.3g12.8g5.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739