Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g125g25kcal0.7g4.7g0.4g7.5g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g50g168kcal6.2g33.6g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g463kcal14.6g79g9.8g21.6g
Valittu annoskoko199g232kcal7.3g39.5g4.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna100g116kcal3.7g19.8g2.5g5.4g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828