Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g84kcal0.1g0.1g9.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Grahamjauho 15g51kcal1.6g9.4g0.3g1.5g
Mustikka metsä- 62g27kcal0.3g4g0.4g2.1g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g13g15kcal0.3g0.5g1.2g0g
Rahka Milbona31g21kcal3.8g1.2g0.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g753kcal21.2g98.6g27.6g8.4g
Valittu annoskoko199g377kcal10.6g49.3g13.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna100g188kcal5.3g24.7g6.9g2.1g
Arvot/100g100g189kcal5.3g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163