Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g42g10kcal0.6g1.9g0.1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g42g18kcal1g2.6g0.1g0.7g
Pirkka kermajuusto 17%6.7g19kcal2.1g0.1g1.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)25g18kcal3g0.9g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g422kcal46.8g11g20.6g1.4g
Valittu annoskoko199g211kcal23.4g5.5g10.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna100g105kcal11.7g2.8g5.2g0.4g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.8g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936