Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g25g13kcal1.4g1.3g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g19g35kcal2.6g0.4g2.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 19g8.4kcal0g1.8g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Riisi & ruis (Risella)38g128kcal3.4g26.7g0.7g3g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi1.3g2.4kcal0g0.3g0.1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g388kcal14.8g61.6g8.6g6.8g
Valittu annoskoko199g194kcal7.4g30.8g4.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna100g97kcal3.7g15.4g2.2g1.7g
Arvot/100g100g98kcal3.7g15.5g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201