Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g61g92kcal10.4g0.2g5.4g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g66g37kcal0.9g8.1g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi6.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g260kcal22.8g16.8g11g0g
Valittu annoskoko199g130kcal11.4g8.4g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902