Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Currytahna punainen5.6g15kcal0.1g0.5g1.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g7.5g7.2kcal0.3g1.3g0g0.4g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g75g132kcal1.1g1.9g13.2g0g
Katkarapu 102g70kcal14.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g508kcal33g9.4g37g1.2g
Valittu annoskoko199g254kcal16.5g4.7g18.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna100g127kcal8.3g2.4g9.3g0.3g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666