Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g90g22kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g45g81kcal8.5g0g5.4g0g
Siirappi 6.7g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g253kcal19.4g17.2g11.2g4.2g
Valittu annoskoko199g126kcal9.7g8.6g5.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna100g63kcal4.9g4.3g2.8g1.1g
Arvot/100g100g63kcal4.9g4.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331052