Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 42g95kcal7.9g0g7.1g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä26g11kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Keittojuurekset, apetit26g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g16g2kcal0.1g0.3g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g323kcal18.6g17g19.6g6g
Valittu annoskoko200g161kcal9.3g8.5g9.8g3g
Annoskoko puolitettuna100g81kcal4.7g4.3g4.9g1.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.3g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345