Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Paprika, punainen15g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto36g102kcal6.9g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g73g280kcal4.4g21.6g19.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g1044kcal44g47g75.4g3.6g
Valittu annoskoko200g522kcal22g23.5g37.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna100g261kcal11g11.8g18.9g0.9g
Arvot/100g100g262kcal11g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295