Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 150g39kcal2.3g5.3g0.3g2.9g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g4.5g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g313kcal5.8g14.2g25.2g6.8g
Valittu annoskoko200g157kcal2.9g7.1g12.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna100g78kcal1.5g3.6g6.3g1.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.6g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180