Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön1.9g13kcal0g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g2.8g23kcal0g0g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g310kcal24g7.6g17.8g4.2g
Valittu annoskoko200g155kcal12g3.8g8.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna100g78kcal6g1.9g4.5g1.1g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737