Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Kuohukerma38g128kcal0.8g1.1g13.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.6g22kcal0.1g0.1g2.4g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 57g107kcal15.3g0g5.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g710kcal48.6g5.8g54.6g1.4g
Valittu annoskoko199g355kcal24.3g2.9g27.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna100g178kcal12.2g1.5g13.7g0.4g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005