Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ahven 31g26kcal5.3g0g0.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g175kcal14.2g16.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko200g88kcal7.1g8.2g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna100g44kcal3.6g4.1g1.4g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622