Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g67g229kcal5.2g25.9g11.2g1.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g35g8.4kcal0.6g1.1g0.2g0.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus8.7g31kcal1.2g0g2.8g0g
Oivariini vähärasvainen0.9g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 35g116kcal0.7g1.1g12.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g8.7g31kcal0.6g1.7g2.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g18g26kcal2.8g0.2g1.6g0g
Purjosipuli 7.9g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g943kcal26.6g60.6g65.4g4.4g
Valittu annoskoko199g472kcal13.3g30.3g32.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g
Arvot/100g100g237kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697