Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g6.5g26kcal0g6.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g16g144kcal0g0g16g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.8g42kcal0g0g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.7g11kcal1g0g0.8g0g
Grahamjauho 16g53kcal1.7g9.7g0.4g1.6g
Neljänviljanhiutale 4.4g14kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g18g75kcal0.6g16.5g0.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 66g17kcal2.2g2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g15g82kcal0.9g8.3g0.6g0g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g958kcal14.2g95.8g46.8g5.4g
Valittu annoskoko200g479kcal7.1g47.9g23.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna100g240kcal3.6g24g11.7g1.4g
Arvot/100g100g240kcal3.6g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044