Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow127g25kcal3.8g2.5g0g3.2g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä14g26kcal0.4g1.7g2g0g
Vuohenjuusto President28g73kcal5.3g0.1g5.6g0g
Valkoviini kuiva 28g19kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g335kcal19.2g9g20.8g6.4g
Valittu annoskoko200g168kcal9.6g4.5g10.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744