Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lehtiselleri 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.6g4.9kcal0.3g0.8g0g0g
Kalaliemi laimennettu 94g2.8kcal0g0.3g0.2g0g
Kirjolohifilee 38g62kcal6.3g0g4.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Maustekurkku14g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.9g0.3kcal0.1g0g0g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g216kcal14.6g6.2g14.2g2.6g
Valittu annoskoko200g108kcal7.3g3.1g7.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna100g54kcal3.7g1.6g3.6g0.7g
Arvot/100g100g54kcal3.7g1.6g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223